AND I'M OUT

hejdå sverige, hejdå europa.
om 2timmar går flyget och det firar vid med bärs. i bilen på väg till arlanda blev jag upplyst om att det är gratis sprit på flyget(flygen). kan fan bli svinbra det här. hörs!

I ALWAYS TRIP ON MY CLUMSY HEART




min ögon går nästan i kors, men jag intalar mig själv att jag inte alls är så trött. ni vet, det går faktiskt att lura sig själv rätt enormt ibland.
väskan är i alla fall så gott som färdigpackad, bara handbagaget kvar och den slänger jag ihop snabbt imorgonbitti(om några timmar). kameran är laddad, podden laddas.
tog en sväng bort till houman förut. vi kramades hejdå och det kändes i hjärtat. jag kommer sakna. han, och dig, och några fler.

well. imorgon(idag) åker jag alltså till thai. kommer hem igen den 21a mars och då hoppas jag att sundsvall har sagt; "dra åt helvete" till snön.
jag planerar att ha det svinbra. tänker dricka chang och mojito, äta alldeles för mycket frukt, kramas med ladyboys, bada med clownfiskar, mata apor, klappa elefanter och må helt jävla awesome. kommer jag hem med några fler fräknar är det bara ett plus.

nu ska jag hitta på något att göra för att fördriva tiden och hålla mig vaken. shotta kaffe? injicera glukos i halspulsådern? gå på rave? börja spela wow?
äh. gorillaz och en kopp te får duga. märker ni förresten att jag är helt slut i huvet?

WE BUILT THIS BOMB TOGETHER

ibland är sömn inte sådär himla viktigt. även om tröttheten troligtvis kommer slå mig över käften senare idag. typ på jobbet när kidsen gormar och studsar omkring. men det är okej, mer än okej till och med.
ikväll ska jag stryka, packa, städa och har jag tur hinner jag säga lite hejdå också.

äh, jag kryper nog ner under täcket en stund till. jarrrå.

THE FUNK BACK TO THE PUNK


Q#2


I KNOW I MIGHT LOSE IT BY TAKING THE CHANCE

only this moment holds us together.

YOU KNOW THE WAY TO KEEP ME ON MY TOES



I'M SUFFOCATING IN DOUBT


it's all been said once before - when we fucked around on your bedroom floor.

I'VE BEEN TRAINED TO KILL

jag och houman kollar på hockey. sverige vinner nog och det är ju bra. hade vi druckit folle nu hade jag känt mig som en ultimat karl. men, det får bli till en annan match.
idag har vi ätit persisk mat, hur gott som helst. jammen fyller 1år äldre så det blev tårta till efterrätt, svinbra och svingott.
snart är matchen slut och då planerar jag att somna tilll ryggkli. kom igen houman!
just det, det är ju fan helg snart. och i vanlig ordning blir det helg=fest. jag måste passa på att umgås och vara social innan jag drar iväg. peace.


Q#1


THERE'S ALWAYS A FACE THAT MAKES IT HARD TO LEAVE

it's almost like you had it planned. it's like you smiled and shook my hand and said; "hey, i'm about to screw you over big time"

I DON'T BELIEVE THAT I CAN KEEP IT ALL INSIDE


FREAK ME OUT





@falkan7 i fredags.

THE DAMAGE IN YOUR HEART

bara för att jag är på riktigt helt jävla dum i huvet. annars är det ok. verkligen.

EVCVADOR

vi kör väl en dag till då. bara för att ni vill. KÖTTA.

I'M A TROUBLEMAKER

det är helg och det firar jag med att sänka 1vitryss. kanske 2. weezer gör mig på svinbra humör och jag hoppas det håller i sig. vill att den här helgen ska bli grym. behöver grymt. håll med mig och säg skål!


LET IT ALL HANG OUT

det är alldeles för tidigt. weezer får äran att försöka starta upp min hjärna, det går sådär. värmen i kroppen behöver visst sättas på också, vart satt knappen nu igen?
fan. jag känner mig dryg idag.

I CAN'T CONTROL MY BRAIN

och jag vet ju. det är bara jag själv som kommer slita hjärtat i stycken så småningom.

I'LL FAKE IT



NOTHING I DO IS GOOD ENOUGH FOR ME

jag låser in hjärtat och slår mig själv över käften. varför kan jag inte acceptera att jag bara är jag. jag blir inte bättre än såhär. kommer alltid bara vara jag, alltid bara vara linn.. förresten så våldtar något min hjärna ikväll.

ARE WE CROSSING THE LINE?

tisdag och jag försöker förgäves slå sönder alla frågetecken.

REVOLUTION 909

när jag vaknade imorse stog det en dude utanför min fönster och skottade. det är inte varje morgon så jag bajsade fan nästan på mig.
jag fick i varje fall som jag ville igår. filmkväll med dennis houman viktor john och marlon. spiderman3 och the hangover. jag var svintrött, men blev på något konstigt vis piggare framåt småtimmarna.
om 30min ska jag ta bussen mot lucksta och jobb. antar att det är bäst att jag får på mig lite kläder tills dess.

PLAY THIS TUNE

det är söndag och jag vill inte att helgen ska vara slut.
igår ölade jag med svinbra människor. 3skor försvann och jag tappade nog hjärnan lite. slocknade när det var ljust ute och kände att det hade varit en awesome kväll.
nu vill jag se massa film. dennis? houman? någon?


5 SIMPLE RULES

1.hold me, don't ever leave me
2.know me, never believe me
3.stay here, don't get too near me
4.love me, try not to need me
5.leave me, but don't ever let me go.

WHAT'S MINE IS YOURS TO MAKE YOUR OWN


jag och världens bästa houman.

LIKE A DREAM I CAN'T REMEMBER


if your thoughts should turn to death - gotta stomp 'em out - like a cigarette.

WHAT THE HECK

jävla tuttar. dom bränns och jag hatar dom. svinbra att jag kommer sova något alls inatt. aloe vera hjälper inte ett skit heller.. houman erbjöd sig att vara vaken med mig, men jag är snäll och låter han sova. nu sitter jag nere i köket, dricker te och väntar på att klockan ska bli 7 så jag ska skjutsa micke till jobbet.
det är ju tur att jag inte ska jobba eller så idag. fast, hur var det nu? fan. jobb hela jävla dagen. efter det ska jag nog sova mig genom hela jävla helgen. grattis!

ONE MORE TIME WITH FEELING


tell me what you told me again, i might believe you next time.

INSANE IN THE BRAIN

jag har väl aldrig någonsin påstått att jag inte har något fel i huvudet? nä. just det.

THIS ISN'T ONLY KILLING YOU

it's tearing me apart so you'll have to excuse me while i break my own heart tonight.

jag tror jag har tappat gnistan lite. vill bort härifrån. känna annorlunda. uppleva annat. glömma bort och komma ihåg. jag trampar i cirklar här. får svårt att andas. växer ur skinnet. tappar bort hela jävla mig. jag behöver nytt, alldeles för mycket.

A TOAST TO THE HAPPY COUPLE


show me, tell me, promise me you're not the only ones.

IT'S ALL ME





I FAKE IT SO REAL I'M BEYOND FAKE


won't you please make me real? fuck you. make me real. fuck you.

THE GREAT COLLAPSE


trassel. imorgon vill jag vakna upp och vara såhär glad.
borde kanske sluta lyssna på musik som river sönder min hjärna? men vad vet jag. har ju fått för mig att jag gillar att må som en tom jävla låda. jag väljer det ju nästan själv. tar alltid omvägar och undviker alldeles för mycket. tillåter mig inte. håller tillbaka. låser igen. och så saknar jag Pappa. helvetesjävlaskitjag.....

RSS 2.0