COME HOME

 

miss you like crazy

 


BE BRAVE AND SAVE YOUR DAY


ibland, när solen skiner och värmer sådär underbart, känns livet jävligt bra ändå.

CAN YOU FEEL IT?

kom precis hem från denice. vi har tittat på idol och på film. mys var det, alltid mys med denice.
när jag körde hem var det inte lika mysigt. var mindre än två meter ifrån att köra över ett litet rådjur. tvärnitade och hjärtat slog sjukt för många slag. helvete. trodde jag skulle bajsa på mig. jävla kreatur, vad skulle den springa där på vägen för?

JUST WHEN I NEEDED YOU MOST


you left my heart stained.

JAG KLARAR MIG ALDRIG ENSAM


plågar mig själv med alldeles för mycket tänkande. försöker hitta något rätt i allt fel. vänder saker in och ut. raderar och ångrar. river sönder och tejpar ihop igen. kommer på och får ont i magen. jag är lika jävla trasig som jag var då. har bara lärt mig mer. gömmer och exploderar om vartannat.

I SWEAR TO DRUNK I'M NOT GOD

igår var jag ett ägg. skål på det.
snart ska jag dra mig bort till bosvedjan och min tjej. vi ska kocka god söndagsmat och sådär. gillas massor.

MORNING GLORY

vet inte riktigt vad jag ville igår? jag hade en rolig kväll med fina människor. lyssnade på harleqeen och jag blev enormt imponerad. sedan hängde vi på nya all star och firade med kapten morgan.
ikväll ska jag till alice och björn. det gillas för jag saknar.

WE CAN PRETEND

allt är ok. just nu. ok.
eller nej. mer än okej. nadja. finaste bästa. och thore.
jag bara saknar. dumma. dumma. du.
jag får sådär alldeles för mycket i huvudet.
behöver. inte alls. eller jo. nej.
ingen förstår.
inte ens jag.
nästan fyra. mitt i natten. jag saknar dig.
igen.
jag saknar dig.

i can pretend.

DO YOU LOVE ME?

ölande på nybrogatan med nadja, ewi och amanda. snart bär det av mot bra musik och så. jag tror det kommer bli en bra kväll, en sjukt bra.
puss och så


AT LEAST ONE POSITIVE THING

det bästa med att vara arbetslös är att jag har haft massa tid att umgås med nadja. hon är fin och äkta, rakt igenom. kärlek.

DEATH AND ALL HIS FRIENDS

just because i'm losing 
doesn't mean i'm lost
doesn't mean i'll stop
doesn't mean i would cross.

just because i'm hurting
doesn't mean i'm hurt
doesn't mean i didn't get
what i deserved
no better and no worse.

A LITTLE BIT HILARIOUS

var bara tvungen. har fruktansvärt roligt just nu.


TOO MUCH, TOO LATE

nu är jag ensam. ligger i sängen, tittar på two and a half man och överväger att gå upp tio över sju imorgon för att titta på harry potter och fenixordern på canal+. gillar ju den där harry och har jag något bättre för mig? sova kanske, men jag vill inte sova bort allting. vill inte vakna en dag och ångra massa. nu känner jag plötsligt att jag skulle skriva alldeles för mycket om sånt där, men jag ska inte. inte ikväll, orkar inte. och nu verkar det helt plötsligt som om allt går under om jag inte går upp och ser på harry och hans vänner imorgonbitti, som om det vore förfärligt att missa. vad svamlar jag egentligen om? fast å andra sidan så vore det synd att missa, trots att jag sett filmen många gånger. men tänk om jag ställer klockan, blir pigg och upptäcker att dom visar den dubbade versionen. oh lord. nu är jag för mycket. skriver för mycket. inget intressant.
i alla fall, jag har haft en bra kväll med mike. det borde göras om snart.
puss och så.

VISIT FROM THE M-HOOD

snart kommer min homboy mike hit för filmkväll. det var alldeles för längesen vi sågs och jag ser fram emot det, väldigt mycket.
idag var jag med nadja på stan. vi var på banken och sedan begav vi oss till arbetsförmedlingen så att jag fick aktivera[?] mig. efter ett kort besök, med en ful rosa mapp och lite papper, gick vi.
halv tre lämnade jag en nervös nadja på m trafikskola och träffade syster. hon shoppade och jag drömde om pengar [det suger att vara arbetslös och pank].
ni får ha en bra kväll, det ska jag.


och förresten, min syster är bäst. det säger jag alldeles för sällan.

NIGHT NUDITY


jag och denice har lite oskyldig camsex. lagomt mycket porr sådär. tyvärr vägrade hon flasha.. men, visst har jag censurerat fint i paint? mitt favoritprogram på tal om ingenting.

REWIND


min fina vän mikael och jag på studenten.

HAPPY AWAKENING


ILLUSION IS THE FIRST OF ALL PLEASURES

- oscar wilde.

herregud kanske ni tänker, vad vill jag? ingen jävla aning. min blogg är ful och på något sätt gillar jag det. fult kan vara bra ibland.
imorgon ska jag träffa diana, hon flyttar snart och jag är avundsjuk och kommer sakna. även fast vi inte umgåtts sådär jätteflitigt jämt så har hon alltid funnits nära, ni vet. och nu kommer hon bo mer än sjuttio mil ifrån mig. det är för långt, alldeles förjävligt långt bort.

åh.. jag måste skaffa mig ett liv. helst ett svinbra.

IN MY NOTHING, YOU WERE EVERYTHING, TO ME

jag ska nog försöka bygga om lite. grejen är bara den att jag har noll inspiration så det kommer förmodligen bli skitfult.

SOME PICTURES FROM GC


HEARTBEATS


SING HALLELUJAH!

dr alban och sånt där bra. skål!

PICK UP/WASH UP


nu ska jag hämta tjejen min, sedan ska jag ta en dusch och tvätta mitt hår alldeles för noga. kommer fira en veckas otvättat hår med öl och bra människor. hoppas på en kanonkväll, kan inte bli så mycket annat, right?

GRATULATIONER OCH SÅ


[vi två, för sex år sedan och idag fyller du nitton år. puss och grattis och kärlek]

WE'LL WALK IN FIELDS OF GOLD


STOP MESSING WITH MY HEAD AND KISS ME

hemma igen och bion var sjukt bra.
nu ska jag forsätta med lite pyssel och sedan försöka sova. men vem försöker jag lura? jag kommer inte somna på många, många timmar. i alla fall, imorgon ska jag på jeansjakt med thore på dagen och på kvällen blir det ölning och sånt på falkan7. kom förbi och skåla!

A DIRTY LITTLE SECRET

vill ni veta en sak? i know you doooo. jag har inte tvättat håret sedan förra lördagen, snart en vecka sedan med andra ord. eller förresten, fel av mig, jag har inte duschat håret ens. jag är rätt äcklig jag vet. luktar nog illa om mitt huvud och sådär, men det känns rätt ballt, lite carolina af ugglas sådär. imorgon blir det i alla fall tvätt, oroa er inte.
tror att jag ska göra om det igen, kanske man borde utöka till två veckor, eller kanske en månad? då ska jag dokumentera. helvete vad roligt!

nu ska jag och mitt otvättade hår på bio med mina tjejer.

NIGHTY NIGHT

nu ska jag och finaste nadja lägga oss i min säng och mysa.

DOWN THE HILLSIDE


RADION SPELAR ALDRIG VÅRAN SÅNG

alldeles innan jag vaknade drömde jag att nina och jag satt på kaffebryggan och lyssnade på lasse lindh. det var bra. mycket bättre än när jag vaknade och trodde att det var minusgrader på mitt rum. på toppen av moset [haha, säger man ens så?] dödar min mage mig med träningsvärk.
nadja kommer hit om någon timme, puss på det.

EXPECTED

fråga olle-dokumentären, bananätande och cv-skrivande. som jag förutspått fastnar jag på "mina mål", men det är nog lugnt antar jag, eftersom det var väntat. jag får försöka få ur mig någonting  som låter bra, men som ändå inte är massa skitsnack bara för att få något skrivit. tror jag håller mig till monikas råd, det blir nog bra så.
imorgon blir jag ensam på falkan7 då mamma och micke åker till fjällen över helgen. dagen ska spenderas med nadja, vad vi ska göra är inte bestämt, tror vi ska vara lite spontana sådär.
nu ska jag försöka fokusera på skrivandet.. heja mig!

SLOW MOVES


CUPELICAKES

lite nytt, cupcakes bara för att dom är så söta. fortsätter kanske pilla lite med det någon annan dag, har ingen riktig ork just nu bara.
imorgon blir det promenad ner till stan för att träffa nadja. jag är glad. får alltid den där glad-och-lycklig-i-själen-känslan när jag ska träffa henne. har lovat mamsen att jag ska plocka lite här hemma imorgon också, det får bli före, eller efter.. det ska göras i alla fall.
nu ska jag fortsätta titta på two and a half men och efter det blir det troligtvis en rulle. role models kanske, den ska tydligen vara rolig och rolig är ju bra.

elisha cuthbert

jag och denice tittar på the girl next door som går på femman nu. och hur snygg är inte den HÄR tjejen egentligen undrar jag ju då?

småtimmar och vinden rör vid mig

kom för ett tag sedan hem från rasmus. vi har tittat på film, män som hatar kvinnor och jag tycker den faktiskt var riktigt bra. ser fram emot fredag för då ska jag, alice, hanna och denice på bio och se tvåan; flickan som lekte med elden. förhoppningsvis är den lika bra.
nu tänker jag surpla i mig lite honungste och troligen titta på film, det lutar nog åt the virgin suicides.
jag känner att jag är helt uppskruvad i filmer numera. tycker massor om att ligga under täcket och försvinna in i en annan värld för en timme eller två, alldeles precis innan jag somnar.
imorgon har jag ingenting alls planerat, ska försöka skissa på ett cv och kanske ett personligt brev. hjälp, jag får ångest bara av tanken. jag vet ju inte vad jag vill, vad jag vill hålla på med, vad jag har för framtidsdrömmar och mål. "mitt namn är linn antbro och jag har ingen aning om vad jag vill med mitt liv. men jag behöver ett jobb, vad som helst, bara ett som håller mig ovanför ytan".. det kanske funkar, någon kanske sympatianställer mig.

film skulle jag titta på, så var det..
och förresten, filmtips uppskattas!

chillin' in gran canaria


för ungefär en vecka sedan mådde jag bra på en balkong på gran canaria med lite iskall san miguel. det skulle kunna tänkas göras om, right away, faktiskt.

the fat cats had a heart attack

hemma igen, med precis lika många tänder som förut. tog endast några bilder och blev informerad om att jag ska tillbaka snart för att få en skruv i käften. "ta med någon kompis eller något, så du tar dig hem" uppmanade kurt [som jag tror han hette]. skönt, det är inte varje dag man blir drogad.
efter ett tandläkarbesök på högst fem minuter gick jag och hälsade på hanna i kiosken. känns som om det kommer bli min grej att göra nu om dagarna när jag är arbetslös; promenera ner till stan för att stå och tjöta med hanna. en rätt bra ritual skulle jag säga.
nu ska jag glo lite på tv och senare ska jag på birsta med denice.

just another monday

borstar tänderna och ska sedan promenera ner på stan för ett besök hos tandläkaren. när jag återvänder hem sen kanske jag inte längre har en glugg. skulle sitta fint, även om jag börjat blivit van att ibland lägga tungan i gluggen när jag inte har något bättre för mig. nåväl, det märks väl. tjong!

paper dolls and little notes

tror jag ska börja på någon av mina nya böcker, den långa vägen ut ur helvetet eller känn pulsen slå. egentligen borde jag läsa ut låt den rätte komma in först, men den är konstig även fast den har blivit bättre nu mot slutet, i början förstod jag zero. vi får se, vem kom på att man skulle avsluta det man håller på med innan man börjar på något nytt?

no one's there

som om hjärtat sitter för mycket åt vänster ikväll
skaver hål i huden och låter mig inte komma undan
ibland vill jag krypa ur min hud, ömsa skinn
ibland vill jag lämna hela mig, slänga mig i ett hörn en stund
ikväll är ibland.

i won't back down

lyssnar på johnny cash och mår kanske uuuuurbra!

och klockan slog precis öl

ikväll dricker jag öl och är glad.
POUSS

blueberry

idag har jag städat, städat och städat. och flyttat möbler. och dammtorkat. nu känner min kropp sig trött och jag kommer säkert slockna vilken sekund som helst. men i alla fall, det känns bra med förändring, jag behöver det på något vis. behöver känna nytt, även om det är samma rum, samma saker. det är nog ett knep jag har, för att det inte ska kännas som om jag sitter fast. eller jag har ingen aning. svamlar nog mest. äh. mitt rum är så gott som rent, alla är nöjda och glada.

imorgon ska jag få träffa nadja. saknade, finaste nadja.

it's time

efter sisådär en timmes sömn av fyrtio timmar verkar det som om tröttheten slår mig över käften. känns som om jag har grus i ögonen, är nog lite av en zombie. nu ska jag dra igång en rulle, kanske lyckas jag hålla mig vaken en liten stund till.
godnatt. imorgon ska jag vara lite mer... intressant. eller något.

lets just say i'm home

behöver egentligen inte säga så mycket mer än att jag har haft det underbart. lite bilder kommer nog att dyka upp framöver.
just nu är jag mitt uppe i en storstädning av mitt rum och ska fortsätta med det alldeles strax. tänkte bara skriva så ni vet att jag lever.

RSS 2.0