another year has gone by


(en glad jag på fest i maj)
äter banan och är ett år äldre än vad jag var igår. det är inte lika roligt att fylla år längre, känns nästan bara onödigt. jag menar nitton, vad ska man bli det för?
Linn Antbro - ser fram emot bio ikväll och ölande med lady gaga imorgon.
gillarå!!

enough for now


tänkte att jag skulle bildblogga lite, gör det så sällan liksom.
nu sticker jag och äter chingchongmat med familjen ferm/hammarström.
(har på mig pappas gamla tröja och tänker lite extra på honom).

jag är kriget under huden

efter jobbet har jag suttit ute på altanen samt städat. dock inte allt jag planerade, men jag orkar inte mer idag. ska snart hoppa in i duschen för senare kommer denice&co och hämtar mig för mat på kinarang. dom är snälla och bjuder mig. efter mat blir det filmtittning och sedan ska jag till syrran. frugan och jag ska fixa en roadmix till lördag också, får se om det blir innan eller efter besöket hos systrami.
nu måste jag snabba mig, hej så länge!

music is what feelings sounds like

idag var jag klok nog att ta med mig min ipod. så medan tiden går och jag inte har det minsta att göra lyssnar jag på underbar musik.
på lördag åker jag, hanna och denice till östersund och röjer satan. har även en deal med pontus om att vi ska hålla koll på varandra, han snackade om koppel vilket kanske låter lite väl kinky. men vad vet man efter några öl?
idag har jag mycket att göra; städa, tvätta, klippa gräs, kolla på film, träffa syrran och så vill jag ta några varv runt ryggis. hur ska jag hinna? får prioritera. gräset kan vänta tills imorgon.

my own two hands will comfort you tonight

tog några varv runt ryggis ikväll. sedan har jag tvättat och diskat, hängt tvätt och plockat ur diskmaskinen. orkar inte mycket mer nu, imorgon ska jag dammsuga och byta sängkläder. gräset måste också klippas, om tid finns ska jag göra det. jag och denice tänkte kolla på film också, sedan ska jag till syrran och hejdå för hon åker till stockholm på fredag och stannar tills på tisdag.
nu ligger jag och längtar tills den sjuttonde augusti för då åker vi till göteborg. tänker på min och denices kommande utlandsresa också, det måste bli av. skulle vara så sjukt jävla bäst. en vecka ifrån sundsvall. en vecka i värme. en vecka att må sådär utomlands-bra.

you say you wanna move on and you say i'm falling behind

onsdag och halva jobbveckan avklarad om sisådär tjugo minuter. när jag kommer hem tänkte jag lägga mig i solen, men bara om den värmer mig. sedan har jag fått för mig att jag ska städa, vaihelvete tänker ni och  jag gör likadant. tänkte ta mig en prommis också, jag borde och ska nog.
imorgon blir det en sjukt lugn dag på jobbet, som alla torsdagar och som alla andra dagar också egentligen. det är tur att jag har gunnel här bredvid mig, hon är rolig. johan är rätt rolig han också, men han sitter bakom.
nu ska jag ringa axtorpet innan jag beger mig hemåt.
puss då


ett helt nytt hål i min medvetenhet

jobb och denice smsade nyss, hon skulle köpa mjuklass och jag vill också ha. en stor så inåthelvete. med sås. helst noisette. massor av noisette.
igår tittade jag och frugan på en film. jag var blödig och bölade nästan hela tiden. och så skrattade jag, för att sedan gråta igen. men den var rätt bra, hjärtskärande och fin.
när jag slutar jobbet idag ska jag in på birsta en sväng och köpa en jacka åt ida, efter det blir det hem och vila ögonen lite. middag severas hos den stora fröken antbro. hon ska laga god mat på min begäran. det ska bli bra, min syster är bra.
om det inte blir för sent på fridhemsgatan ska jag och denice kika på film ikväll. parry hotter blir det. eller inte riktigt, men den där daniel radcliffe i alla fall.
femtio minuter kvar till hemgång! tick-tack

jag borde ha lärt mig dom där orden

min själ söker uppehållstillstånd hos den som vågar vara fördomsfri för en stund

skulle inte säga nej till sällskap ikväll. lite kramar. en och annan puss i pannan. eller så kanske jag behöver ensamheten. förtjänar den nog. jag vet inte. no regrets sa någon och jag kanske borde lyssna. ta det till mig.

hjärtat verkar ihåligt ikväll


thore har åkt och det känns som om jag kommer gråta när som helst.
jag vet att han kommer hem och hälsar på snart, men det är jobbigt ändå. jag vill kunna ringa honom för att sedan träffa honom fem minuter senare. han är för långt borta nu, alldeles för långt. jävla skit. kom hem igen, du behövs här.

pengar rullar in som det ska, det går bra nu

löning imorgon, helvete vad skönt. inte slösa säger jag till mig själv. men en ny tröja skulle sitta fint, en billig, jag lovar.
det blev inget ryggis ikväll, vädret var kasst och vi tänkte kika på fotboll istället. vädret var lika dåligt på fotbollsplanen så vi drog till thore och drack cola (med socker från skåne), umgicks och pratade om den kommande lördagen. jag ser fram emot det och tror det kommer bli awesome.
knoppningsdags snart, men innan det ska jag kika på resor och bläddra lite i h&m-katalogen som trillade ner i brevlådan idag. vill ge massa kramar till denice också, för hon är bra, bäst. och jag är så jävla glad att jag har henne. massa love och sånt.


ps. vad är det med folk som bara sticker? först thore. och sedan john. så kan dom inte göra. jag kommer sakna. dom sitter ju fast i mig. ogillar. ds.

jag längtar alltid härifrån men aldrig hem

här sitter jag och dödar tid. min telefon har inte ringt på snart fyrtio minuter och jag sysselsätter mig med att göra sudoko.
minigolfen gick bra igår, det tog mig fyra hål innan jag började med slagskott och bönade om att inte behöva vara med längre. blev tvingad att fortsätta och fick fyra raka sjuor. blev glad då rasmus kom och erbjöd sig att ta min plats. vann gjorde i alla fall mike, och inte långt därefter kom orren. övriga placeringar har jag ingen större koll på, eller jo! thore förlorade.
idag ska jag och denice fixa, sedan blir det kanske några varv på ryggis, vädret ser dock inte så lovande ut. vad hände med sommaren? kom tillbaka.


vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge

tio minuter kvar till lunch = tio minuter kvar till hemgång.
åker nog hem och sover en timme eller två. när denice slutar ska vi åka och fixa lite prylar som inte kan skrivas här. sedan blir det middag och därefter golfande. ska försöka somna i tid ikväll också, eller vem lurar jag? jag kan inte sova tidigt, mina ögon vill inte vara stängda, dom tycker det är roligare att vara öppna. borde inte skylla ifrån mig på ögonen egentligen, hela jag vill nog vara vaken. eller vill och vill..

-
idag tänker jag på pappa, mer än vanligt.
he didn't tell me how to live
he lived, and let me watch him do it

believe that magic works


jag och denice trollade lite i lördags innan mike, peter, thore och rasmus kom. som det syns på den övre bilden vann jag vår duell överlägset.

sedan blev det filmtittande. som ni kan se gick vi verkligen in för det, blixtärr och trollstavar.  jag tycker att alla helger ska vara lika bra som den här var.
ni är magiska. puss och sånt ska ni ha!

wake me up, hurt me, you have to

är som vanligt lugnt på jobbet och jag sitter och stirrar in i väggen. tänker på att jag längtar tills på lördag samtidigt som det knyter sig i magen. thore ska ha hejdå-fest, för på söndag rycker han in och ska göra lumpen. helvete vad jag kommer sakna, kolon p och falsksång, regnbågsögonen och det där sättet bara han kan se trög ut på. han kan ju inte bara dra iväg heller, borde han förstå..
idag efter jobbet ska jag vila och äta tortellini. kanske träffa någon rolig?
imorgon vankas det minigolf, jag ska verkligen försöka att inte bli sådär förbannad som jag brukar bli när det går dåligt. får helt enkelt acceptera att jag är kass på minigolf och kommer troligtvis förlora. men någon måste ju göra det också? så varför inte jag liksom. amen kram då


dina ord räknas nästan inte alls idag

jag känner mig trött och utslagen. måndagar är inte mina dagar, men jobbet gick i alla fall bra idag ändå. trodde jag skulle sluta sent, men tji fick man, några minuter i halv tre stämplade jag ut.
nu ligger jag nere i soffsängen och om några timmar blir jag upplockad för mat på löran, mormor och morfar ville bjuda mig och ida,  inte tackar jag nej till det inte. mormor och morfar är bra och jag ser fram emot att umgås lite.
undra om denice vill komma och sova med mig inatt?

give me strawberry kisses

sjukt bra helg.
i fredags var det ölande på falkan sju. umgänget som bestod av mig, thore, mike, denice, peter, houman, john, fredde, adam, linkan, rasmus, dave, hanna, knicken, alice och min neighbour ida. jag hade massa roligt om man bortser från ett och annat, men vad gör man? allt kan inte vara sådär asbra jämt.
igår vaknade man upp och undrade lite. efter en stund låg vi nere i sofforna nästan allihopa ovanstående, förutom hanna, fredde, houman, ida och alice. vissa kan ha haft lite ont i ryggen om man tänker på sovplatserna. thore kanske? john?.. efter mat och tillpiggnande var det vara jag och denice kvar. vi bestämde oss för att ha harry p-maraton så vi åkte och hämtade trean, fyran och femman i bosvedjan. runt åtta rullade vi igång den första filmen i sällskap av peter, mike, thore och rasmus. vid fyra inatt avslutade vi kvällen och klockan fem sa jag och denice godnatt.
om ungefär en halvtimme ska jag och tjejen iväg på bio, harry potter och halvblodsprinsen blir det och jag har skyhöga förväntningar.
nu måste jag nog klä på mig lite. peace

you say you wanna start something new

cat stevens sjunger wild world för mig just nu, det blir en del nynnande på jobbet då radio guld ständigt står på. varför skrev jag nu det här kan man undra. jag undar, men har nog inget bra svar.
fikadags nu snart och jag ska inte drika varm choklad. dave gjorde mig avskräckt när han pratade om hur mycket socker det var i (inte för att det kanske var någon nyhet..) och jag vill inte ha massa hål i tänderna. nä, en banan blir det för mig!
tycker klockan borde ticka på lite fortare nu, vill hem och duscha, städa (va?!) och börja öla någon gång.

i'll make you scream my name

jag känner mig nästan pigg idag, en konstig känsla.
för att vakna till liv imorse gick jag ut på altanen, drack c-vitamin och andades in kall luft. jag frös, men tror att det funkade rätt bra. lite lustigt det här, klockan är inte ens halv åtta och jag skriver "imorse" som om det är mitt på dan. jag har blivit hjärntvättad av att gå upp tidigt.
i alla fall, var duktig också, plockade ur diskmaskinen och torkade diskbänken. tänkte att det var bättre att göra det då, så jag slipper det senare.
känner att jag bloggar rätt bra nu om dagarna, kanske beror det på att jag inte har så mycket annat för mig på jobbet? menar, har ju varit med om stressigare dagar. vi får se hur det ser ut till veckan, kan vara något nytt som väntas. 

nu ska jag ringa lite och fortsätta knappa fax, vi hörs nog senare!

guess who


we're pulling apart and coming together again


idag har vi lagat god mat, ätit glass och tittat på film. nu tittar vi på en till.
han är sjukt bra den där houman. love

2 slow 2 sedate

det blev  inte så mycket film igår. dave var hungrig, poppe var tokig, jag var fnittrig och thore var slö innan jag lyckades rycka upp honom och göra han lika flamsig som mig. vet inte riktigt vad det var med oss, kanske var vi aningen dryga. men; jag gillar det. gillar oss. vi är bra och det känns förjävlabra att bara kunna få vara dryg och fjantig ibland.
mamma och jag var i alla fall och handlade igår, jag skrev en egen inköpslista så massa vuxenpoäng till mig. nu är kyl och skafferi fyllt, borde klara mig bra på det dom här veckorna.
idag kommer, som tidigare nämnt houman och äter med mig. menyn är inte riktigt bestämd än, men jag har tagit fram kycklingfilé så fågel blir det i alla fall. ska bli mysigt, var längesen det bara var houman och jag.
nu ska jag återgå till arbetet, vilket idag ser väldigt lugnt ut, för ovanlighetens skull liksom. blir kanske att jag går hem till lunch, eller strax efter. ska nog städa lite hemma, bädda rent min säng och kanske dammsuga lite. imorgon är det ju fest och då ska det se bra ut hemma tänkte jag. kramokram


stupidity is not a handicap

ikväll är det premiär av nya parry hotter, hade gärna haft en biljett men det har jag inte. istället ska jag kika på den senaste av de fyra 2 fast 2 furious-filmerna med poppe, dave och thore. den lär vara asbra och jag kommer få gåshud av paul walker som är rätt snygg, eller mycket snygg, så här snygg (klickeliklick). får hoppas jag lyckas hålla mig vaken och inte behöver avbryta mitt i filmen, men det finns en stor risk, jag är sjukt trött.
kanske skriver mer senare, nu måste jag byta brallor, eller man kanske skulle åka dit i pyjamasbraxan? vi får se, kan bli kul.

when we shared the world together



jag, diana och josef i sjuan.
det är roligt att kolla igenom gamla bilder, även fast det kan göra ont ibland, man tänker tillbaka och saknar alldeles för mycket.

nu ska jag ringa några samtal och efter det är det dags för fika, två koppar choklad blir det för mig. kommer nog upp fler gamla bilder senare, känner mig lite nostalgisk idag.


tonight i clearly recall every little bit

min blogg är rätt ful nu, jag skyller på illustrator som jävlas och vägrar fungera. ska testa en gång till, annars tar jag itu med det imorgon när jag har lite mer tålamod.

efter jobbet idag åkte jag hem och la mig i min säng, sov en stund och lagade sedan mat, fiskpinnar blev det och gott var det. efter maten chillade jag lite mer i sängen. efter någon timme frågade mamma och micke om jag inte ville följa med och köpa glass, och glassälskare som jag är följde jag med. go och gla mötte jag upp denice vid ryggis, vi tog ett par varv och pratade om att åka utomlands. tiden gick hur snabbt som helst och jag vill åka nu. nu. nu!

imorgon är det jobb och jag han en känsla av att det kommer vara lika lugnt som vanligt.. någon gång efter att jag har slutat ska jag och mamma åka och handla, måste ju fylla upp skafferiet nu när jag ska vara ensam. kommer dock inte vara ensam så mycket, i alla fall inte i början, för på torsdag kommer houman hit och vi planerar en riktig brakmiddag, förrätt och varmrätt, kanske efterrätt? houman tyckte det, så vi får se. på fredag blir det fest och det gillar vi. på lördag får jag se hur pigg jag är, så det återstår att se vad jag hittar på då, något blir det alltid och ensam kommer jag nog inte vara då heller. ska nog gå bra det här, men som sagt; tveka inte för att komma och umgås med mig! pussopuss

dom där gatorna gjorde oss galna

telefonerna är döda, så känns det i alla fall. lunch om fem minuter, efter den ska jag ringa två samtal och sedan är jag klar. varför är det så himla lugnt? jag vill ha mer jobb för det betyder mer pengar. egentligen borde jag inte klaga, jag gillar ju att sluta tidigt, då kan jag åka hem och lägga mig under täcket, klicka runt mig bland massa intressant, läsa om sånt som rycker tag i mig, titta på dåliga tvprogram och spendera min tid bäst jag vill.
efter middag och sånt ska jag denice gå några varv runt ryggis, prata om allt vi vill göra i sommar och om vad som ska ske i helgen. blir nog bra, hon är så bra den där denice. hjärta.


what's another day?

idag kan jag se på min dag på två olika sätt:
ett. lite att göra = tidig hemgång, hyfsat skönt
två. lite att göra = tidig hemgång, lite pengar, hyfsat obra.
men vad gör man inte? jag kanske ska göra klart det jag kan så fort som möjligt sedan vara lite busig och surfa, drömma om allt jag fint hittar och längta efter lönen som anländer på kontot om drygt en vecka. 
uppdaterar gör jag nog lite senare, när jag är rastlös och har noll att göra.
PUSS!

skulle ge mig av härifrån för lite variation

blev det någon tupplur för mig? nää. istället hängde jag med mamma och ida och handlade, hittade ett par skor och blev lite kär. fyrahundra spänn, tål att tänkas på. gäller att vara ekonomisk nu liksom.
har glömt berätta om att jag snart bor alldeles ensam i cirkus två veckor. förväntar mig att få sällskap ibland, jag bjuder på hemlagad husmanskost och du får underhålla. en rätt bra deal om jag får säga det själv.

hm. ska man försöka bli pigg och umgås lite med denice?





ps. finns det något bättre än att komma hem, helt slut, ta av sig jeansen och lägga sin under bomullstäcket? troligtvis inte. ds.

jag har inget av värde, men min längtan är äkta

måndag och jobbvecka nummer fem. jag var inte alls pigg när det var dags att vakna imorse, kändes som om jag hade sovit max två timmar. det blir nog en tupplur när jag slutar idag, ett par timmar borde räcka.
helgen var behövlig. i fredags var jag ensam hemma, tittade på film, åt tortellini och tänkte. ibland kan det nog vara lite bra att få ha en tänkkväll, om man håller det på rätt sida om kanten liksom. vet inte om jag gjorde det i fredags, kommer inte riktigt ihåg. i lördags blev det kalasande i systers lägenhet, var först jag, moxén, denice och houman. vi drack öl, diggade och pratade. det var trevligt och lite senare fick vi besök av poppe och dave samt fyra okända timråare. det var roligt och jag hade en sjukt bra kväll. var nästan pigg när jag vaknade i denice knä igår. vi gick och hyrde film att glo på till pizzan vi beställde. denice mådde väl inte precis lika bra som mig, men efter fyra timmar lyckades nästan äta upp, med hjälp av mig. annars hade jag bara en softardag igår, såg på school of rock och tyckte jack black var lika snygg som han alltid är.

nu ska jag dricka varm choklad och sedan återgå till arbetet, verkar vara en ovanling lugn måndag. efter den här veckan har jag jobbat mer än hälften den här sommaren, och har då vara fyra veckor kvar, tummen upp. när jag har blivit arbetslös ska jag och ida åka till göteborg, jag längtar. längtar efter staden, släkten, alltihop. bokning av tågbiljetter kommer nog ske i veckan när ida kollat upp sitt schema.

kyss mig och ljug

men vad vet jag egentligen om det sånt? sånt som folk bara pratar om. sånt som jag aldrig riktigt tror existerar, inte i min värld. och vad vet jag om det där som tydligen ska kännas så jävla bra? det där som jag tar för en inbillning, något som bara finns i huvudet. någon jag vill men inte orkar tro på.
ibland frågar jag mig varför jag alltid trasslar in mig i allt. saker jag borde rymma ifrån, tankar jag borde slå bort. istället fortsätter jag, bygger upp bilder och visioner om hur det skulle vara, hur jag någonstans vill att det ska vara. trassel och jag vet inte vad jag svamlar om.
just nu vet jag en sak och det är att lasse lindh sjunger rakt in i hjärtat. ord och meningar som inte känns sådär självklara, men äkta, på riktigt.

när hjärtat känns för stort för mig

det sticker i min ögon ikväll och jag vill bara ligga ner, knipa ihop ögonen och hoppas att det inte faller över.. ska strax åka med mamma och handla, efter det blir det läggdags, eller i alla fall filmdags. jag vill nog se någon disney, någon man brukade se när man var liten och allt inte verkade vara sådär farligt som det ofta kan vara nu. när rädsla var att stanna kvar längst på dagis, när man grät över att ida fick och jag inte, när man var sådär liten och kunde krypa ihop till en liten, liten boll i någon vrå och nästan inte synas. det kändes okej då, okej att vara rädd och gråta över småsaker. då det inte var några konstigheter att sitta gömd någonstans med ansiktet i händerna. det känns inte lika okej längre. jag är äldre och det hjälper inte att jag många gånger känner mig sådär liten. jag känner mig lika jävla patetisk varje gång jag kommer på mig själv att vara rädd för sånt där som egentligen bara är löjligt, eller när jag gråter för saker som inte spelar någon roll, eller kanske, men inte egentligen. det är inte okej att finna sig själv, skakandes, gråtandes, panikslagen någonstans där man egentligen inte får plats. jag har blivit större, äldre. jag borde vara starkare. borde vara så mycket.
det är nog dags att växa upp nu..

fröken svår

jag skulle nog beskriva mig just så, svår. komplicerad och invecklad, konstig och avancerad. ibland känns det som att hela världen står och skrattar åt mig och mina principer, åt allt jag tänker och allt jag står för.
oförstådd passar nog också bra, men inte alltid. det finns några som förstår mig, mina plötsliga upp- och nedgångar, hur jag helt abrupt kan gå från gapskrattande till att sitta alldeles tyst. men som jag sa, några, några få. men långt ifrån alla. och jag klandrar inte, förstår nog snarare. jag är svår.
linn antbro, arton, snart nitton år, dryga en och sjuttio centimeter lång, blåögd, struligt hår, fräknig och svår. alldeles för svår.

det är konstigt egentligen, jag tycker allt borde skina igenom mig
man blir bra på att dölja, man lär sig lättare än vad man tror.

jag har ett litet privat jävla moln över mig

är nog en riktig pessimist idag, det känns som så, verkligen.
vet inte varför, känner mig tragiskt negativ. vill liksom ingenting alls, eller jo, jag vill åka bort, helst långt. vill se och uppleva något annat, annorlunda. vill lämna rutinerna ett tag, göra nya saker, vara helt konstig och spontan. men det får vänta, verkligheten finns ju liksom, den går inte att rymma ifrån..

i don't know what the fuck's up with this kid

Jag hade en helt crazy dröm inatt, tror jag har blivit knasig
HÄR
 kan du läsa om den, och om massa mer roligt för den delen också, jag och denice har nämligen startat en blogg tillsammans. Är ni lika lättroade som vi så kommer ni gilla den.

Nu sitter jag på jobbet, det kändes lite småtugnt att gå upp imorse, men det gick och det har gått bra hittills. Trodde det skulle vara kaos och massa sura miner eftersom det var helt tomt på dricka i torsdags och fredags, men icke, har bara pratat med någon nucka som var grinig över att kattmaten hon ville ha hade utgått, poor kitty.

När jag slutar planerar jag att åka hem och ta en powernap. Senare blir det en tripp till m-hooden, jag och denice ska laga mat åt mikael som är ensam hela veckan, min goda tacogratäng verkar stå på menyn.


everybody's climbing on your walls

Jag är glad, vi har inhandlat iskaffe och jag dricker för fulla muggar.

Hade en väldigt bra kväll igår, människor vara sociala och det dracks rätt flitigt
hann med en sväng in på området innan jag och min granne med ond stjärt begav oss hemåt, lite för tidigt kan det tyckas men jag var nog rätt trött.
Imorse vaknade jag förstå gången vid halv nio, vad i helevte gör jag vaken nu tänkte jag och kollade lite på nyhetsmorgon innan jag slog igen ögonen och sov vidare ett par timmar
denice ringde då hon vaknat och vi åkte för att hämta lite kvarlämnade grejer hos hanna innan vi mättade våra magar med pizza, som för övrigt funkar bra mot ett trött huvud.

Ikväll ska jag umgås med denice, film och mys tror jag det blir
det gillar vi, lugnt sådär dagen innan en lång arbetsvecka

long gone before daylight

Sitter ute på en varm altan med mamsen
en fluga killar mig på benet och jag önskar att min ragnar levde så han kunde fånga den sådär som bara han kunde.
Nåväl, ikväll är det fest och jag har stora förhoppningar, sundsvalls gatufest är det bästa någonsin och jag har sett fram emot det hela året.. eller hur var det? sundsvalls gatufest är lite av ett skämt faktiskt.
Trots detta planerar jag att ha en kungkväll, ska vara med massa roliga hemma hos hanna i hamnen först, öla och ha det asbra, sedan får vi se, in på området ska man ju ta sig nu när man har fribiljett och allt.

Gårdagen spenderades i tynderötrakten, närmare bestämt i thores stuga
myggorna gjorde oss sällskap och det märks ganska bra idag
vi som idag är myggbitna, alltså gårdagens medverkande var jag, thore, hanna, fredde, denice, mikael, martin och anton
någon gång på kvällningen tyckte jag och thore att det var baddags, så blev det och det var faktiskt skönt, ingen har väl dött av att man tappar andan då man doppar sig för att kroppen får en chock liksom.

how does it feel, is it fantastic, is it grand?

Och så satt man på joppet igen, lugnt är det
tror telefonenerna har dött för det ringer nästan ingenting alls
har min lilla torsdagshög framför mig, hälften är redan klara
inväntar lunchtid och hemgång, tänkte att solen skulle få värma mig lite då
annars blir det nog en chillkväll, kanske lite städning av mitt rum
planerar på att hålla det cleant när jag väl har gjort det fint den här gången.

Gårdagskvällen var riktigt mysig med mat och dryck och allt vad den innehöll
åkte till hanna och fredde vid halv sju, satt där och myste, vid halv åttasnåret mötte vi upp denice, thore och anton för att bege oss mot daltons där jag träffade en hel del roliga, långkramades med min fransnina också, gosen.


i guess we'll laugh about it in a little while

Idag jobbar jag bara till lunch, likadant imorgon och på fredag är jag ledig
har nog ett rätt bra jobb, lite extra helgdagar sådär ibland
min lediga eftermiddag ska jag spendera i solen om den fortfarande skiner
och ikväll ska man pallra sig ner på gatufesten, mat och kanske en öl blir det nog, dock tidigt hem för imorgon är det som sagt jobb igen.

Ticktack tiiicktaaack
klockan ringer snart hemgång


RSS 2.0