YOU'RE UNDER MY SKIN

och jag tycker om det, även om jag inte vet om jag borde tycka om det. att låta någon komma innanför huden kräver att jag litar på personen, betyder tillit. du har fått mig att lita på dig. jag vill ju inte lita på någon, vill inte slås av besvikelsen sen. du kommer ju inse allt. hitta bättre, se alla mina brister. och samtidigt litar jag inte på mig själv. min hjärna och mina känslor är ju världens bästa på att slå knutar och trassla till det. men jag vill inte tänka på det nu, för jag vet inte alls egentligen. jag vet bara att jag behöver dig. du har fått mig att behöva dig.

jag är kär, det tog mig bara 20år.


.. ni trodde aldrig ni skulle se mig skriva det va?

AUTUMN CLOUDS

jag köpte mig visst 1bil i söndags. orup heter han och mår inte sådär tipptopp just nu, men det blir bättre till helgen. andreas ska meka och jag ska titta på. eller, tvätta och polera lite kanske. nytt ljud ska han också få, fint som snus.

jag börjar fundera om jag behöver semester när jag vaknade 0615 av att jag drömmer om kids på jobbet som skrattar i kör och lämnar eko i mitt huvud. göteborg den 22a september kommer nog sitta som smäck. hänka du också hanna?

förresten så har hösten kommit = sjukt mycket minus.

IT'S THE WAY YOU DO WHAT YOU DO

veckan måste ha sprungit förbi mig. gör i och för sig inte speciellt mycket, helgén är alltid välkommen. ikväll ska jag vara huslig och kocka 3rättersmiddag, kan gå hur fan som helst. får sköja ner med massa vin (om det smakar alldeles åt helvete alltså). annars blir det lunch, var ett tag sedan känns det som. inte för att jag klagar eller så. det är ju lite kult när helgerna blir till en fet dimma.

IF I WANTED SILENCE I WOULD WISPER

jag tog mig igenom gårdagen, även om det kändes som jag gick runt i en dimma hela tiden. det var som att någon drog ner mättnaden så att allt blev mycket gråare än vanligt. himlen gjorde mig i alla fall en björntjänst och grinade eftersom jag inte klarar av det själv. när tappade jag egentligen bort den förmågan?

THE DAY THE WORLD WENT AWAY


idag vill jag gömma mig under täcket. istället stänger jag av, åker på jobbet några timmar, för att sedan åka hem och gå sönder. jag saknar dig så att allt brister.

WE CAME FROM NOWHERE

andreas sa något fint igår;
vi kockade pizza och jag skulle precis ösa på med massa ost (dubbelt lager på hans sida), "jag älskar ju ost ja, det är fan bäst. men om jag fick välja mellan osten och dig, så skulle jag faktiskt välja dig."
jag blev nästan lite varm i magen.

WHO CAN SAY WHY YOUR HEART SIGHS?

jag älskar dig säger du tveksamt
varför är det ett frågetecken i din röst?
i min också, men jag skyller på dig

2ND CHILDHOOD


NOBODY KNOWS ME, I'M COLD

vill inte bli 1trassel ikväll, även om du letar dig in i mitt huvud. gräver hål i hjärtat. skål. jag dricker vitryss, hot shot, snart mojito. glömmer bort. skrattar, försöker. jag saknar massa. men har så jävla mycket bra också. skruvat.

I SAW YOUR EYES AND ALMOST HEARD YOUR LOVELY LIES

jag tänker på det ibland. och slår samtidigt dubbelknutar på mig själv. jag får ont i magen på samma gång som mina känslor kokar över. för jag vet ju; jag har det bra nu. det är enkelt och okomplicerat, precis som jag behöver. rakt på sak, motsatsen från allt det andra. från allt det där vi var. jag vet ju det.


WE DON'T WASTE NO PRECIOUS TIME

jag borde berätta om min helg, för den var helt och hållet bäst.
i fredags efter jobbet stressade jag för att hinna packa klart det sista, kl2 rullade jag och andreas mot stockholm. vid halv7 fick jag reda på att vi skulle på en minikryssning till åland och 1timme senare var vi ombord på båten. efter taxfree och krubb blev det drinkar till liveband som körde playback(?).
lördagen spenderades uppe på däck med vitryssar och trubadur innan vi gick i land i stockholm igen. efter incheckning på amaranten och en dusch promenixade vi till grönan för nachotallrik och nån liten karusell. på väg tillbaka till hotellet stoppade vi på några vid-vattnet-barer, där vi nog drack dom äckligaste vitryssarna i livet.
igår blev det en skansensväng med apor, rostade mandlar och hitta nemo-firrar innan vi rullade hemåt igen. summa summarum;
andreas + hemma bra, men borta bäst + xantal vitryssar = pure awesomeness.


I CAN'T STOP RUNNING TO YOU

i always used to kiss and run, i never wanted love to catch me
i thought i had a heart of stone, but now i'm in the danger zone

IF EVERYTHING COULD EVER FEEL THIS REAL FOREVER



WE'RE STUCK IN THIS TOGETHER

the pictures in my brain will fade until i lose you

GARLIC AND SHOTS

öl - vitlöksshot - vitlöksöl
en helg innehållande vin, likör43, juniskär, fatima, vitryss, 20årskalas, bål, 7.0, öl, asgarv, kungkompisar, sömn, titanic, barbro, stödemarknad och andreas.
- om man ska sammanfatta det snabbt alltså.
andreas och jag gjorde american pancakes igår. öste på med lönnsirap, smaskade och kollade på 3e johan falk. innan jag rullade hem mot falkan7 fick jag hjälp att skrubba bort diverse snoppar och masterpieces från min rygg, mage och armar.

inatt blev det ungefär lika många sovtimmar som förra söndagen. tur att jag bara jobbar 9timmar, oink. efter det ska jag och antevante kocka pasta, kanske titta på 4an av jf?

THEY WILL ALL END UP BROKEN AND QUICKLY REPLACED

idag är ingen bra dag. jag har ont i magen, pannknack och på toppen av allt sitter john blund på mina axlar ständigt. sen att jag drömde mardrömmar inatt gör det hela inte bättre. jag var en idiot och gjorde sönder alldeles för många runt omkring mig.

ikväll är det tänkt att jag ska till nina för 1drink eller2. bara att hoppas att inte-må-bra-känslan hinner försvinna, hyfsat värdelöst annars.


I'M ON A WHOLE DIFFERENT PAGE RIGHT NOW

ok, lite trött är jag. känner rätt mycket för helg nu. helg och sömn. kramar också.
efter jobbet borde jag egentligen åka hem och städa, men jag tror inte riktigt orken finns idag, den känns långt borta. oklart om det hinner ändra på sig.

WHO KILLED BAMBI?

kom till jobbet för en stund sedan och inväntar första kidsen. tror jag ska kirra 1kopp kaffe och försöka vakna till liv. fast på något sätt känner jag mig så jävla vaken man kan bli. morgonen började liksom pretty awesome.

idag ska jag och babbsan mysa. laga kyckling/pasta/pesto, färga huvuden, ansiktsmaska och sånt. det blir nog lite greys också. och massa prat. och skratt. =kung.

YOU KNOW I FEEL IT TOO

i helgen har jag haft det awesome. har dessutom hunnit bli 1år äldre. linn antbro, 20år. betyder det att jag är vuxen på riktigt nu? jag får ju faktiskt köpa min egen sprit på systemet, men jag åker fortfarande som ungdom på bussen. och jag får inte åka på kryssning. och inte gå på vilken krog jag vill. 

i fredags var jag och andreas först hos kicki och sen hos alice och björn. på cykelturen därifrån lyckades jag dra min första vurpa som 20åring, fint.
i lördags blev det premiär på systemet tillsammans med min vapendragare thore. 1grattis och några lila påsar senare drog vi på stan med dennis. vid 5snåret korkade vi upp på linneagatan och resten av kvällen är 1minne blott. hade svinkul.
igår vaknade jag klockan8, fullt påklädd i bröderna thoressons soffa. efter att ha väckt upp thore, knicken och dennis tog vi oss en promenad ner till stan. senare mötte vi upp syrran på birsta för lite shopping. vid5 skjutsade dennis och obo ut mig till andreas. klockan7 hade vi det kult på restaurangen(stekhuset) och efter det såg vi inception på filmstaden. filmen var apbra och andreas är helt amazing.

inatt vaknade jag strax innan3 efter cirkus 2timmars sömn. känner att jag skulle behöva lite mer om jag ska orka med arbetspasset på drygt 10timmar, med vad gör det om 100år?

RSS 2.0