14:50

idag har jag packat och plockat. jag tror snart att väskan ska få testas för stängning, håller tummarna. varför lyckas man alltid packa ner för mycket undrar jag.
om ett tag kommer denice och då ska vi åka och handla roadsnack. efter det ska jag hem och dammsuga, som jag förövrigt har sagt att jag ska göra i alltför många dagar nu, men idag då ska jag, lovar.
tjugo och tjugotvå går tåget ikväll, efter en resa på ungefär fyra timmar är vi framme på arlanda och då har vi rätt mycket tid och spendera, kortlek och yatzy är ett måste. flyget lyfter imorgonbitti och jag längtar, sjukt-jävla-mycket!
nu ska jag ladda min ipod och packa bara liiiite till.

the taking of pelham 123


[the talking of pelham, eller linje 1 2 3 kapad den heter på svenska. helt klart värd att se, jag tipsar!]
har haft en mysig och asbra kväll med mina favoriter. vi borde göra om det och jag är väldigt mycket på alice idé om att ha en bestämd vi-fyra-kväll någon gång i månaden. jag tycker om er massor tjejer, det vet ni.

sugar how you get so fly?

igår var rolig och jag hade något konstigt pirr i magen för ett ögonblick, eller två. det kändes nog rätt bra.
nu ska jag snart hämta thore och skjutsa honom till tåget, elva minuter över fyra åker han. efter jag har vinkat av honom ska jag hem och senare blir det kinarang och bio med denice, hanna och alice. jag ser fram emot ikväll, det ska bli mysigt.

loading, please wait

ikväll är det lite fest och jag funderar på att ta mig ett glas vin medan jag inväntar thore, känna mig sådär lagomt vuxen liksom.

04:06

kvällen har bestått av bilåkande och umgänge. thore, mox, linkan och poppe har varit här. vi kollade på dåliga filmer och pratade om om turkland, thaibrudar och sånt där intressant. sällskapet stannade bra länge och nu har klockan blivit för mycket för att jag ska kunna somna. är noll trött och känner mig sådär som jag gör ibland. men det är lugnt, jag tror det är bra ikväll.
nu ska jag avsluta den här fredagen med ett glas cola zero och en alvedon, lite nässpray blir det nog också.

the boy is back in town!

thore är hemma igen. han och mox är här nu, krrrram.

who to my man

houman ligger som en säl i sängen och vi lyssnar på dekadansen med promoe, känner lagom coola såhär på morgonen. idag ska vi på birsta och jag tror att vi ska få sällskap av emil. jag måste städa också, det är tråkigt men måste nog göras innan jag åker. kommer nog kännas bättre att komma hem till ett icke bombat rum.
igår hade vi myskväll förresten, jag och min humsi. vi tittade på film och jag somnade med kill i håret och på ryggen. det är det bästa sättet att somna på, ett tips sådär.

in:

mitt huvud mådde inte helt bra idag, med efter att jag tagit två ibumetin så började det funka. kraxar gör jag fortfarande, och snorar, nässprayen är nog en väldigt nära vän till mig just nu.
nu måste jag skynda, houman är här any mintute now!

true blood

tittade nyss på det första avsnittet av true blood, en vampyrserie som verkar rätt bra, jag gillar ju vampyrer och sånt. fick ju för mig att jag var en sån själv för inte alls så länge sedan. nu ska jag snart kraxa mig till sömns och hoppas att min huvudvärk har gått över tills jag vaknar. houman och jag har bestämt en helare[umgänge hela dagen lång] imorgon. förutom att jag måste städa och packa ur väskan en sväng bara, men det gör jag fort.
go'natt på er.

shut your mouth and open your eyes


[har visst fått baotaögon verkar det som + att jag gått och blivit tjur]
idag har jag varit på arbetsförmedlingen med diana, jag visste inte alls vad jag fyllde i och jag klickade mest i utan att tänka så mycket. får se vad som händer nu, ska tillbaka dit inom fjorton dagar.
jag har ont i huvudet, tror att hostan kan ha något med det att göra. har legat och slumrat lite i sängen ett tag, knarkat nässpray och snart ska jag börja med maten.
imorgon ska jag på stan med min houman, puss oså.

tänker på någon gör jag också. kanske dig, eller någon annan.

trehundrasextiofem multiplicerat med tre

för tre år sedan slogs hela jag i bitar. linn-splitter överallt. tre år sedan, idag. det har hänt mycket på tre på. jag har försökt samla ihop alla mina bitar, har försökt pussla ihop mig. men det är just idag, den tjugofemte augusti, som jag kommer på att jag aldrig blir hel igen, aldrig helt. och det gör ont att veta att jag alltid kommer att känna så. det är just den här dagen, och alla kommande tjugofemte augusti som kommer påminna mig om att jag saknar något, någon. saknar dig, Pappa.

kapa av mig foten

roligt att vakna mitt i natten av att foten värker utahelvete. antingen är det växtvärk eller så kommer min fot snart att ramla av. nu har jag svalt två panodil och väntar på att det onda ska lägga sig för jag behöver sova några timmar till.

the world is burning up

godmorgon. sitter och njuter av en frappé och ska snart börja klä på mig för att sedan bege mig in till stan tillsammans med ida. ikväll blir det nog till att packa för imorgon åker vi till sundsvall igen. känns tråkigt, jag gillar det här. men har lite roligt som jag ska fixa med när jag kommer hem, så det känns väl bra på ett sätt också. dock vill jag tillbaka hit, så snart som det bara går.

where are you now?

kom hem för ett litet tag sedan. har varit och hälsat på Pappa på minneslunden, farfar också för den delen. men mest Pappa, världens bästa. det kändes bra att vara där. jag satt med solglasögonen och lät kinderna bli blöta. innan vi gick viskade jag; "jag älskar dig Pappa" och jag hoppas att han hörde mig.




the world's on heroin


idag vaknade jag sådär alldeles för tidigt igen. klockan åttanollnoll var jag klarvaken. nu ska vi hälsa på gamla farmor anka. tjing!

blues för göteborg

jag känner mig rätt cool just nu, körde nyss bil i göteborg för första gången. jerry guidade och det gick över förväntan, men ska erkänna att jag var lite lätt skärrad innan..
kvällen har spenderats med lena, jerry, bm, tommy och andreas. blev medbjuden till natta för ölning men jag tackade nej, kände inte för det helt enkelt. var nog lika bäst också, en lugn kväll kändes rätt.
imorgon ska vi hälsa på farmor och på måndag ska jag och syrran ta stan med storm är det tänkt, jag vill hitta massa nytt.
pratade med denice tidigare ikväll, hon var lika krasslig som jag och jag längtar efter henne. när jag kommer hem på tisdag är det en vecka kvar tills vi åker. lovely.
nu ska jag läsa lite, sedan sova. kramochgodnatt.

yesterday


igår var vi på liserberg

finaste lena

gosyster

världens bästa farbror

c'mon kitties play!

ikväll har vi varit hos min farbror christer, vi har ätit, spelat yatzy och umgåtts. sedan ville dom spela plump, vilket jag inte kände mig så sugen på, så jag tog cykeln och trampade hemåt. nu har jag precis haft ett långt samtal med thore. vi sjöng, skrattade och han berättade massa roligt. efter att vi lagt på kände jag för att se på film, lena har massa disney och jag hade svårt att välja. till slut blev det aristocats, så den tittar jag på nu.
imorgon blir det liseberg och jag håller tummarna för att det blir finväder, eller i alla fall inte regnar. vi verkar bli ett par stycken, asbra säger jag, ju fler festo bättre liksom.

coming to terms

vilken semester va, vaknar alldeles för tidigt varje morgon.
igår var vi och käkade tacos hos bm och tommy. ida mådde inte alls bra så efter maten åkte hon på sjukan, där fick hon klart för sig att hon har astma. efter en spruta adrenalin och ett par inhaleringar av någon gas kunde hon andas och fick åka hem. vi ska till torget och hämta ut bricanyl[?] när hon vaknar.
men först ska solen få värma mig lite medan jag lyssnar på underbara carolina liar.

bubbly color




inte på långa vägar

jag vaknade sju imorse, tänkte jahapp, drack te och tittade på tv.
alltför många skriver att det är höst nu, att sommaren är över. jag håller inte med, här är det sommar och så långt ifrån höst. jag vill inte ha höst. inte än.
nu har jag legat i solen en stund, ska klä på mig och sedan ska vi åka bort på backaplan och kika lite. hoppas jag hittar något, känner mig på sånt där vill-ha-nytt-humör.
talk to you later.

beautiful morning


imorse åt jag frukost ute i solen. det var varmt och jag fick en mycket bra start på dagen.
halv tolv tog jag, ida och patrik bussen[och spårvagnen] till farmor. där fikade vi och lirade massa poker, jag fick två fyrtalare och vann tre av fem eller om det var sex lir.

du var min armé

tjugo över sju klev jag och syster av tåget i göteborg. luften välkomnade mig och jag fyllde lungorna.
sedan vi kom fram har jag druckit många koppar chai, pratat, spelat yatzy. träffade bm för första gången på alldeles för länge, jag har saknat. nu ligger jag i sängen hos lena och jerry, dom har jag också saknat, massor.
imorgon ska vi till farmor, om ida mår bättre, hon har varit hängig idag. annars stannar vi nog här hemma och tittar på pirates.

-
på väg från tågstationen åkte vi förbi minigolfen där vi spelade en gång
då jag blev förbannad och sköt slagskott och du bara skrattade
det brände under ögonlocken och jag fick sådär plötsligt svårt att andas
jag saknar dig så inåthelvete pappa.

heading out of town

ska när som helst traska ner till stationen. jag ser fram emot min första lediga vecka den här sommaren och jag är glad att den ska spenderas i sveriges bästa stad. ser också fram emot att få umgås mer med syster, det blir alltför sällan annars men nu blir det intensivt och det kommer vara bra.
nu ska jag packa ner datorn och bege mig. i'll see you when i see you!

våra hjärtan slog lika hårda slag


[jag och lilly. en av så många kvällar hos john i ettan]

[john och jag]

[john, linus och jag]
det var bra tider. sånna där man kan tänka tillbaka på om tjugo år och fortfaranade minnas, och sakna. vi var sexton år, så lika, vilsna och ovetande, och samtidigt totalt olika, men vi hade varandra och jag skulle inte byta ut det mot något i hela världen.

right now it's a wonderful world

igår börade vi att öla till newcastle-reading på tv4 sport, det började bra då newcastle vann. kvällens öldrickare bestod utav mig, denice,  thore, rasmus, dave, staffe och vindrickande pontus. efter fotbollen blev det röj till gamla klassiker, en stampa med leroy körde vi också. vid tolvtiden drog denice, pontus och staffe till stadshuset, resterande fortsatte att öla och bestämde oss på något vis att lira klädpoker. det var rätt roligt även fast jag och rasmus förlorade rätt mycket, men var glada ändå. några timmar senare kom mamma och micke, då drog vi igång singstar. klockan tre kom denice och en liten stund efter det slocknade vi i min säng.
= en lyckad kväll.

idag har jag:
- vaknat upp nere i soffan och tänkt vaihelvete[?!]
- legat i min säng med dave och denice och skrattat åt daves fötter
- puttat igång daves bil som inte startade
- varit på selånger marknad med denice
- haft träningsvärk i magen av allt skrattande
- ätit kebab med min bra-a familj
- packat inför imrogon [onödigt många par shorts]
- tittat på bilder från igår, tänkt på hur jävla bra människor jag känner och insett att jag har haft sjukt tur som träffat dom




last night part two










last night








det kommer mer bilder senare, nu måste jag packa!

ölande

ölande på falkan 7, mår gott som thore skulle säga.
vet inte vad som händer senare, klockan är bara strax efter elva, tiden får bestämma ni vet.
pontus är kvällens roligaste och vi älskar när han dricker vin och blir sådär sjukt jävla rolig.
pusssssssssssss

stuff and nonsense


godmorgon. här sitter jag och dricker te  med alldeles för mycket honung. jag är fortfarande snorig och halsen känns rosslig, men jag har hört att honung är bra så jag kör på det.
igårkväll åkte jag och hämtade thore på stationen, han fick en chokladask och blev thoreglad. åkte med hem till honom en sväng och hängde lite med knicken, sedan skulle dom bege sig till stugan så jag åkte hem. somnade inte långt efter tolv inatt, det märks idag eftersom jag vaknade strax efter halv nio imorse.
nu ska jag sörpla i mig te och glo på oc!

jag älskar dig


även fast vi ses alldeles för sällan numera.
du känner mig, hela mig, hemligheterna, på alla sätt.
vi är på riktigt och jag behöver dig.

roze mutsen


denice köpte karra förut. jag hittade den här sorten och tyckte hon skulle slänga ner några i påsen, roze mutsen heter den, alltså sorten. fin va?

ipod quiz

lite att göra såhär sista dagen. har precis spelat spel på ipoden och slog rekord, hurray. nu lyssnar jag på garbage - cherry lips och känner för att sjunga sådär ont-i-öronen-högt, men det kan jag ju inte göra. fast det vore rätt roligt, som en chock och massa vaihelvete-tankar från allihopa.
förresten så är garbage helt sjukt bra och ni borde lyssna. att shirley manson verkar vara kanske hur cool som helst gör dom bara ännu bättre.

shannyn sossamon

helt otroligt jävla snygg är hon. gillar speciellt när hon är psycho i filmen catacombs. [kom på nu att det var väldigt längesen jag såg den, det ska jag nog ändra på].


vad är grejen?

varför är jag helt täppt i näsan och varför har jag sjukt ont i halsen? det är sommar. då blir man inte förkyld, det är inte meningen. det borde räcka med att jag åkte på någon veckas förkylning direkt efter studenten. men två gånger på en sommar, SOMMAR. på sommaren ska man vara frisk och pigg och sprudlande kry hela tiden. blä.
har precis hällt i mig en kopp te, på niofikat blir det en till. min strupe behöver värme. synd att vi inte har någon honung på jobbet. inte hemma heller för den delen, tog den sista igår. mamma köp!!
igårkväll kände jag och denice för magpirr så vi letade sånnadär sköna backar och glida ner för. vi hittade en som var riktigt bra och det pirrade på rätt bra, nästan karusellkänsla. vi borde göra om det, flera gånger.
pratade med thore igår också, han kommer hem fredagkväll och jag lovade att plocka upp honom på midlanda. håller tummarna för att det inte blir något strul den här gången.
vill här och nu beställa finväder till helgen, så vi kan bada och må gott, som thore alltid säger. tycker vädergudarna ska lyssna.

jag sjunger hur högt jag vill


kom på att jag hade ett par gamla jeans som låg och aldrig blev använda, så tog fram syskrinet och voila äger jag ett par nya shorts. ibland tänker jag faktiskt rätt bra.


på lunchen idag gick jag in på indiska och hittade ett mysigt halternecklinne. det kommer jag kunna ha på mig i göteborg eftersom jag har bestämt att det ska vara varmt och soligt hela tiden. köpte ett par glajjer också, välbehövligt då mina pilotisar har gått och blivit lite skeva på sistonde.
nu ska jag strax sova så jag orkar med min nästsista jobbdag för den här sommaren. krrrram.

.

det gör ont i mig idag

there's hole in the world where you used to be


du gjorde hål i mig när du försvann Pappa.
jag försöker fylla ut tomheten med ord, musik, allt jag kommer över. ingenting fungerar rätt. det slutar alltid med att alla känslor bubblar över, som om jag exploderar.
jag ligger och läser min dagbok, den gröna jag fick av syster i födelsedagspresent ett år. den fjärde augusti nollsex skrev jag i den första gången. tjugoen dagar senare tappade jag fotfästet och marken liksom föll under mig. några månader senare;
25/1-07
"everything i own på stereon
ligger och stirrar mig blind på den gröna lampan i fönstret
slår med knytnäven på vänstra bröstet, någonstans där inne finns hjärtat och nu ska jag få det att sluta värka
jag älskar dig, i skrivstil"
det gör lika ont nu och jag kan fortfarande komma på mig själv med att slå på vänsterbröstet.

we just lost track along the way

alldeles för tidigt på morgonen och min hals gör ont. jag sitter under min röda filt på jobbet och vill helst av allt krypa ihop i min säng, slå på en snyftare och sväva i någons slags dvala med sömn och medvetenhet. jag tycker oftast inte om dom här dagarna då man bara vill vara genomskinlig och helt slippa synas. oftast tycker jag inte om dom. idag är oftast. vet inte om någon förstår något av vad jag skriver, jag svamlar igen. som så många andra gånger..
buuut. we all have our days, right?

kate bosworth


jäklar, det är nästan så att jag känner mig snygg ikväll.
[klicka på bilden för att kolla vem som är din dubbelgångare]

-


om tre veckor och en dag är vi där.
en sista resa för att göra den här sommaren till en av de bästa. jag längtar, något så otroligt. värme och världens finaste denice.

i'm better near to you


lunes por la mañana

måndag och sista veckan med jobb. det känns helt overkligt skönt, men samtidigt lite jobbigt. jag måste ta tag i massa saker, men det orkar jag inte tänka på eftersom jag har så mycket bra att se fram emot. om en vecka åker jag och syster till göteborg och den första september åker jag till spanien med denice. en vecka med frugan på gran canaria och det ska bli så jävla underbart. jag har dock kommit på att jag behöver boktips, så släng iväg en kommentar vetja!


this weekend

spenderade som sagt helgen i hamra tillsammans med lite släkt;

mormor och sonja hade dukat i solen på altanen när vi kom fram

mormor harrieth

jag och micke drack god bål

till maten drack jag bellman och kände att jag saknade njurunda lite

på lördagen begav vi oss till vattenfallet för att luncha. solen sken och morfar och mamma var glada

micke badade och belönade sig själv med lite bira

wilma badade

jag drack öl

sedan badade dom igen

mamma och massa gott

ixa

andrea och isabell på lördagkväll


honey i'm home!

har sovit ungefär hur mycket som helst den här helgen. sovit, umgåtts och druckit öl, och sedan sovit ännu mer. trots detta känner jag mig inte ett dugg utvilad. kan vara så att jag sovit för mycket, min kropp är liksom inte van vid det.
bilder och sånt kommer upp senare, tror jag.

good friday

blev förvånad imorse då jag faktiskt nästan kände mig pigg. det är en alldeles för ovanlig känsla numera. jag har blivit van att kravla mig ur sängen, knappt orka hålla ögonen öppna och gäspa igenom dagarna på jobbet. idag hoppas jag piggheten håller i sig, även om det ibland kan vara roande att vara sådär trött, då skrattar man åt allt och minsta lilla grej kan kännas som världens roligaste.
nu ringer micke och säger att jag måste flytta bilen, dom ska asfaltera på parkeringen jag står nu. bäst att fixa det då kanske.

-
i once fell in love with you
just because the sky turned from grey into blue

does anybody know what we are looking for?

kom nästan precis hem från en trevlig kväll nere på drakbåtsfestivalen. jag och denice åkte ner för att titta och lyssna the show must go on som gjordes av musikesteterna, kulturskolan, magnus bäckman och nordiska kammarorkesten. jag är sjukt imponerad och väldigt glad att vi bestämde oss att för att publika, trots att vi höll på att somna klockan åtta.
önskar att jag också var musikalisk och sådär duktig. kalle gunnarsson tog mig med storm och jag bestämde mig nästan för att jag ska hitta mig en karl som kan spela gitarr. eller tuba, det verkar roligt.
det blev förresten ingen upphämtning av thore på midlanda, var något strul så att planet blev inställt, om jag förstod det rätt? lite ledsamt, thore var besviken och jag hade sett fram emot att få stå där och ta emot med öppna armar. du är saknad här hemma ska du veta.
efter en bra kväll med massor av bra musik så är jag inte alls pigg längre, men jag borde sova eftersom det väntas fredagsjobb  imorgon. kommer på nu att jag har glömt att packa, borde dock hinna med det imorgon innan vi åker. får väl så lov.
kramochså

du känner dig så fri och märkligt ung

inte mycket kvar av dagen och jag har precis pratat med grace på 61ans café. hon är trevlig och lite smårolig sådär.
när jag slutar ska jag hämta upp houman och så ska vi åka till birsta, han ville handla och jag känner för att vara smakråd. kommer säkert blir sugen på att köpa något jag med, men ska inte. ska vänta tills jag är i göteborg, finns så mycket mer där liksom.
ska träffa pontus en sväng idag också, få igen min jacka, mina glajjor och thores bång. och så måste jag gratulera honom i förskott också, han fyller ju underbara nitton år på söndag.
sedan ska jag även hämta min lumparpolare thore på midlanda vid sju. ska krama om honom och vara glad över att se honom.
känns som jag har lite att göra idag. måste ju packa inför helgen också. och så har jag tänkt att jag ska ta mig en tur till ryggis också, thore kanske vill göra mig sällskap?

believe


tro på dig själv och att allt är möjligt.
karmahalsbandet jag fick av syster, det är från designtorget.

men jag är en jävel på att trassla till

johan sa att han hade en jävla massa jobb till mig idag. "du har planerat på att sluta tidigt va?" flinade han och det hade jag inte, men jag hade kunnat göra det för nu är jag klar. har sålt bort massa surströmming och ringt till något som känns som miljontals kunder. nu verkar i alla fall alla vara nöjda och glada.
senare blir det tacos och myskväll för familjen antbro/persson.

lappa ihop mig bäst du kan

under all den här ytan
finns nåt du aldrig kommer få se
för jag tänker gömma det för dig
det är mitt och blir aldrig ditt
fem enkla saker
blir aldrig fem enkla saker mer

-
och
vi bygger murar runt våra hjärtan
för att hålla det tryggt
men jag vill inte vara trygg
jag vill ju brinna och sånt
och minnas hur vacker du är
och hur jag en gång föll så hårt
och handlöst för dig


nothing could be worse

en kväll då jag vill slå ihop era huvuden. hårt. tillräckligt för att ni ska inse att det inte fungerar så. det går inte att fortsätta. upprepningarna kommer förstöra er. ni kommer att förstöra er. jag vill inte att ni ska gå sönder. vill behålla er hela. behöver er hela. otrasiga och oförstörda.
ni skulle vara så bra ihop. om ni bara kunde inse det. båda två.

walk with me


(min gosalice och jag någon gång i slutet av november).
slutade halv ett idag. halv två åkte jag till stan och mötte upp alice. vi satt oss på wayne's och pratade, skrattade, diskuterade och fnittrade. jag har saknat henne.
snart ska jag och denice ta några varv runt ryggis. lite senare tror jag att jag ska ta ett bad med mitt nya mango foaming bath som jag fick av alice idag. det luktar helt sjukt gott och kommer från bodyshop.

jag minns dig där i fönstret sista morgonen

sitter och slår fax men är någon helt annanstans i huvudet. blir ofta så, jag liksom dagdrömmer mig bort. nu är jag utomlands och lever livet som jag vill. utan krav och en underbar värme. jag vill åka, nu på en gång. så fort jag får chansen.
idag om två veckor är jag i göteborg, förhoppningsvis ligger jag och sover. kanske väntar en dag då jag och ida ska träffa sötaste farmor. jag saknar henne. saknar allihopa.
något som jag har märkt på sistonde är att tiden går väldigt snabbt, det känns som att jag nyss började jobba för sommaren och nu är det mindre än två veckor kvar bara. det kan vara lite läskigt ibland, man hinner inte uppfatta allting. det kan vara bra även fast jag då och då känner för att pausa lite. det gör nog alla någon gång?
 


jag ska skrika ut ditt namn så att alla vet


jag känner mig enormt tråkig.
det blev varken promenad eller kramandes med denice ikväll. istället åkte jag och umgicks med houman, och det var också bra. och behövligt. vi strosade runt i stan och pratade massor. bestämde att vi skulle ses något mer i veckan, jag hoppas det blir av.
imorgon ska jag i alla fall träffa alice, det var längesen och ska bli roligt.
vad händer mer i veckan? på onsdag blir det familjemiddag och på fredag bär det av till hamra. morfar fyller snart år så vi ska ha en liten släkthelg. varför åker man till hamra och fjällen mitt i sommaren tänker kanske ni och mitt svar är  att det är lite av vår plats. vi åkte ofta dit då vi barn var mindre. det kommer inte vara samma sak nu, men det ska nog bli bra ändå, blir så sällan vi är tillsammans allihopa numera.

let's have some fun, this beat is sick




här kommer lite bilder från i lördags, as promise.


ge mig kärlek och passion och hunger och magi

jobb och jag vill vara ute i värmen. pratade nyss med rasmus, han får vara min lunchsnackis nu när thore inte är det. det funkar bra det med, även fast han skrattade åt mig för att jag låg på en gräsmatta i birsta.
om allt går som det ska nu så slutar jag om inte alltför länge. hoppas att solen fortfarande är varm och vill grilla mig lite då. annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. eller ska försöka ringa farmor om hon vill svara den här gången, hon är nämligen rätt dålig på det. en sväng på ryggis kanske man borde ta. sedan så känner jag ett jävla sug att krama frugan också, förhoppningsvis har hon tid att träffa mig.
nu; tillbaka till arbetet. hörs senare, kanske.

trying something new

ikväll när jag tog några varv runt ryggis kom jag på hur jäkligt trött jag är på håret och utväxten, så när jag hade promenerat färdigt inhandlade jag hårfärg och tog ett litet steg mot förändring;

before

in progress

after

kommer nog någon bättre bild så småningom, var alldeles för trött för att orka anstränga mig mer än så här just nu.
thore och rasmus kom förbi och sällskapade en stund förut. fick presenter och kramar. dom är så fina dom där två. ska visa vad jag fick, men det gör jag någon annan dag.
bilder från gårdagen kommer nog upp det också, men samma sak där, någon annan dag.
imorgon börjar den näst sista arbetsveckan, det känns skönt och jag ser fram emot att få lite ledigt. samtidigt känns det lite mindre skönt att jag måste börja söka jobb. så framöver ska jag skriva cv och kanske ett personligt brev. jag vet inte ens hur man gör när man ska skaffa sig ett jobb. får ta och göra lite research, arbetslös kan jag ju inte gå runt och vara i alla fall.
nu ska jag dra igång en rulle, twilight kanske, den är bra att somna till. puss och godnatt.

the world spins madly on

hemma efter en bra kväll. biosupé med denice, god mat och year one. den var riktigt bra och min favorit jack black är bäst. michael cera är söt och det gjorde filmen ännu bättre. puss och tack till frugan som bjuppade. efter bio åkte vi till idas lägenhet och fick snabbt sällskap av thore och rasmus. vi spelade spel och det kommer kanske inte som en chock att jag och denice vann överlägset? dom kämpade dock tappert.
nu är det dags att sova för imorgon bär det av till östersund och fest.


jag har ju sagt att jag aldrig ska gifta mig men om jack skulle få för sig att fria så skulle jag absolut inte banga. jisses vilken karl!

RSS 2.0