TRANSFORMATION


tydligen ska döden komma på besök ikväll, även karlsson på taket, zorro, roomservicegrabbarna och några fler. frågan är nu bara; när i helvete kommer dom?

I NEVER GOT TO SAY GOODBYE



jag kan inte skriva ikväll. jag vill, men kan inte. jag vill skriva om hur mycket jag saknar dig, om vilket jävla hål du lämnade efter dig, om att jag är arg samtidigt som jag inte kan vara det, om att mitt hjärta spränger och gör ont. jag vill skriva hur mycket jag älskar dig, men på samma gång känner jag; what's the point? du är borta och jag har ingen jävla aning om vart jag ska ta vägen.
förlåt Pappa. jag känner mig bara så jävla trasig, vilsen, ihålig, splittrad, kantig, vass, ömtålig, liten, patetisk, negativ. allt det där man inte vill känna sig som.


A CHANGE WOULD DO YOU GOOD

 

i thought you were singing your heart out to me.


AND THEN I FELL TO THE GROUND

no one's laughing when they see the one they love hand in hand with someone else and they hope they're mistaken.    - regina sjunger egentligen no one's laughing at god, men eftersom jag inte tror på gud så strök jag honom[?].. henne[?]..

FUCK ME I'M FAMOUS


paranormal activity 2, snart på bio!!!

A BOY NAMNED HERMAN


PUSSSSSS.

SUGAR COMA

 

jag mår fan inte ok. tittar på sex and the city och varvar med att lyssna på hole.


INVISIBLE BOX

jag sa godnatt för flera timmar sedan. men här ligger jag, vaken och dricker te.

...
bara det att jag inte känner ett skit ikväll. ingenjävlating.

HOME IS WHERE THE HORROR IS

inatt tittade jag och houman på paranormal activity och helvete vad rädda vi var. alla borde se den och skrika som små skolflickor. det gjorde houman. nästan jag också.

idag är jag sjuk och jävlig. kul.

DO THE PANIC


pillade mig lite i huvet medan jag väntade på houman förut idag.

I MUST ADMIT I FELT A LITTLE UNEASY


[nästan i repris]
nu har hon åkt, min tjej. kommer sakna såklart, alldeles för mycket. ha det bäst nu!

 

[det här skulle publicerats igår/inatt, men blogg.se hatade sådär som det gör ibland]


TRICK OR TREAT

det är halloween nästa helg och jag hoppas det blir maskerad. problemet är bara det att jag inte har en aning om vad jag ska klä ut mig till. sitter och googlar lite, alternativen för tjejer verkar vara; sexy nurse, sexy witch, sexy, sexy, sexy. jag som vill vara en pumpa, sy min egen kostym och vara jättekreativ. kommer väl sluta med att jag är en sexy kittie. helvete.

MY WEEKEND

fredagen fylldes med vin och öl. först hemma hos ewi på födelsedagsfirande i förskott och sedan på allstar. det var en sjukt bra kväll, trots att jag var lite konstig.

igår var jag bortlovad chaufför. mellan körningarna var jag hos alice och björn. där var det röj med white trash- och bondtema [bond som i bönder, inte som i james bond 007]. hanna gjorde mig sällskap när mormor och morfar skulle skjutsas hem till stöde, tack och puss.

nu ska jag snart till ida och robban, verkar som det vankas pizza och massa vitlökssås. tummen upp! senare vet jag inte vad jag ska göra. har för mig att jag hört något om filmkväll, but i donnoooo. vore mysigt i och för sig.

THE ROAD ALWAYS LEAD BACK TO YOU


jag är trött och orkar inte skriva just nu. kanske berättar om min helg imorgon. godnatt.

WE ARE LOSING CONTROL



ONE HAPPY CAMPER


klockan är inte ens 10 och jag är redan uppe och gör nytta. sug på den ni!

BARA ETT AV SKÄLEN


en lite yngre och ganska naken jag.


EVENING CHILL

nu sitter jag hos min fina syster och tittar på inlåst. jag ska snart färga hennes hår och så ska vi dricka iskaffe. det är mysigt, hon är mysig.

HIT ME HARD

jag vaknade precis, spottade lite blod och blev sur för att min kind varken är blå eller grön, kjell sa ju.. svullen är jag, och öm. men det hade sett coolt ut att ha blåkind, istället för blåöga liksom. jag är konstig, jag vet.

med bananen för någon morgon sedan;


SANNINGEN ÄR ATT VI ALLTID VAR FÖR FEGA

om jag väckte dig nu kunde vi prata en gång till om hur orättvist allt är.

STORK AND OWL

morsning, här sitter jag och äter banan. om 40 minuter ska jag infinna hos tandläkaren för operation, gluggen ska bli skruven. lokalbedövning och lugnande, jag ser nästan fram emot det. kommer säkert gå asbra, kjell verkar vara en hyvens karl. nåväl. bye bye gluggis, kommer nog sakna dig lite.

HEADSHOT








denice bilder.

READ MY MIND


jag och sötaste denice i lördags. puss. det kommer nog mer bilder senare, förresten.

FAMLAR GENOM LIVET PÅ JAKT EFTER NÅGOT

när du tappat dig helt, när du släcker om natten och tystnaden i ditt rum känns så stor att du inte kan andas, blunda då hårt och viska att allt, allting kommer bli bra. - för inbillning är nog bland det enklaste jag vet.

WITH EIGHT SECONDS LEFT IN OVERTIME

houman surprisade mig igår. först med mat på tandori och sedan med bio. det var så mysigt och så bra. tack-tack-tack, och pusssss!

nu ska jag åka och mysa med nadja. gilla.

CROSSES


först och främst bara; grattis till min tjej!
igår var en bra kväll. jag kände mig smidig inatt och klättrade in genom fönstret, trots att jag hade nyckeln i väskan.
undra vad jag tänkte skriva nu egentligen, har för mig att jag hade något intressant att berätta. kanske att houman har glömt jackan på stadshuset? eller att jag har ont i knäna? eller varför inte att jag är sjukt nyfiken idag?
nu ska jag göra något vettigt, hej så länge!

HITS OF 2009


min familj är sjukt jävla bra och ikväll är det fest!

KOM GÖR MIG LUGN, JAG KLÄR I DIN ANDEDRÄKT

en bra konversation egentligen alldeles för sent. låttexter och fina ord.
och ja, jag ska snart sova. ville bara meddela.

MY BABY'S HOME


tack för det. har saknat dig så inåthelvete!

NÅGONTING JAG KAN SPARA PÅ


jag och nina i somras. jag pussade henne så att min näsa blev mos. men det var värt det. jag saknar kaffebryggan och giraffen på bordet och orden och nina.

SCIENCE HAS FAILED OUR MOTHER EARTH

sitter och stirrar på telefonen. den vill inte ringa, dumt och så.
slutar om en halvtimme, kanske borde åka hem och städa? sällan jag städar.. ska titta lite på vampyrer också, och laga mig lite lunch. mer då? jag har ingen jävla aning.

förresten,
grattis älsklingsfina du. blueberry kiss!

I'M WIDE AWAKE, IT'S MORNING

börjar dagen med grönt te och faxknappande. tröttheten hänger inte över mig med samma kraft som den brukar och det känns rätt ok att jobba.
igårkväll innan jag skulle sova låg jag och kikade på elvis & anabelle. jag tror nog att jag tycker den var bra. fin på något sätt.
nej, nu ska jag ringa preem vålberg. pling.


A DUMB WHITE BOY


nu ska jag och mr slug snart sova.
ikväll har jag umgåtts med syster och evin. det blev tvtittande, iskaffedrickande och pratande. lugnt och bra. nu undrar jag vad jag ska göra efter jobbet imorgon..?


THE WORLD'S GOT ME DIZZY AGAIN

jag känner mig bara halvtidsarbetslös den här veckan. igår var jag fritidsfröken och idag samt imorgon är jag innesäljare på menigo. det känns bra, behöver klirret i kassan liksom.
idag när jag slutar ska jag hem, lägga mig under täcket och mysa med en film. mysa med en film? kan man ens säga så. kanske inte, men jag gör det ändå.

THIS TIME I'LL BE BULLETPROOF


ett fint paintkollage. nu ska jag åka och jobba lite på fritids i lucksta. det ska bli roligt att busa med dom små djuren, tro det eller ej. hej så länge!

THANK YOU FOR BEING YOU


monika. bär på världens största och mest osjälviska hjärta, på riktigt.

PRESS PLAY


I'M STILL HIDING UNDERNEATH

jag känner att jag skulle kunna skriva alldeles för mycket, om alldeles för fel saker. egentligen rätta saker, men sånt som skulle uppfattas fel. så jag låter bli, bara så ni vet.

imorse vaknade jag strax efter nio. var vaken ett tag för att sedan somna igen vid tolv. sov och drömde om konstiga saker. vaknade och spenderade några timmar till att inte göra någonting alls. har blivit riktigt duktig på det.
och ikväll har jag varit med denice. vi har myst och tittat på film. pussss.

nu är jag trött och funderade nyss på att ändra status på facebook till "undrar vad fan det är för fel på mig", men jag är rädd att folk faktiskt skulle gilla den.

BEEN THERE, DONE THAT, MESSED AROUND

läste nyss min granne idas blogg och hon hade skrivit massa om sig själv. det var underhållande att läsa, så nu tänkte jag också göra det.

mitt namn är alltså linn antbro, jag är nitton år och bor i den inte alldeles för underbara staden sundsvall. ibland tror jag att jag klankar ner på sundsvall mest bara för att jag vill ha något att klaga på. eller snarare behöver något att klaga på, så jag slipper ta tag i mitt liv, eller något.

jag tycker om busigt hår, bubbelskratt och mystik. mina vänner är dom bästa jag vet och var och en är en bit jag behöver till mitt pussel. min familj behövs också, men det är jag alldeles för dålig på att berätta för dom.
min pappa dog och lämnade ett stort hål i mig och mitt pussel för drygt tre år sedan. jag saknar honom varje dag och på ett sätt kommer jag aldrig kunna lära mig leva med det. jag tappade liksom en bit av mig själv någonstans.

jag tycker inte om människor som aldrig visar sig sårbara, samtidigt som jag avundas dom för att jag känner att jag ibland gör det för lätt för andra att utnyttja mina delar av mig som är svaga.
jag förstår mig inte på och blir förvirrad av rasister, nazister, homofober och så många andra fördomsfulla. för mig är människor bara människor, oavsett hudfärg, ursprung och sexuell läggning.

musiken är ett måste för mig. det spelar ingen roll om jag är uppe eller nere, den hjälper alltid. jag tror inte det finns något bättre än då man hittar den där låten som slår i samma takt som sitt eget hjärta. eller som den där låttexten som det lika gärna hade kunnat vara en själv som skrivit. som ens egna känslor med en melodi.

och nu tog det helt plötsligt slut på ord.

upd.
jag måste förresten tillägga att jag älskar att skriva. men bara på mitt sätt, trots att det ibland kanske blir invecklat och nästintill oförståeligt.

A LITTLE TRIP DOWN MEMORY LANE


igår skickade nadja massa bilder, video- och ljudklipp. som jag skrattade, och mindes, och älskar. här är vi någon gång i åttan. ikväll ska vi söka igenom hela hennes dator efter godingar. vi får se vad jag vågar lägga upp här.

REMEMBER


.in every heartbeat.

BLUEBERRY KISS


om hur du får hjärtat att slå volter och lämnar dom där avtrycken jag bara älskar.

LOOK AFTER YOU


jag lyssnar på the fray och saknar min baby alldeles för mycket. om en vecka är han hemma igen och jag ska krama det hårdaste jag kan. behöver dig och allt sånt.
when i'm losing control, the city spins around.
you're the only one who knows, you slow it down.

QUESTION MARK

frågan är bara; vad i hela helvete gör jag vaken nu?!

IT HURTS ME TOO

som att sticka något rakt igenom mig. bara sådär. punkterad. talk to me.
-
inatt låg jag inslingrad bland armar och ben. jag tycker om sånt, man känner sig inte ensam. inte det minsta.

snart kommer mike hit. vi ska kolla på film och ha det bra.

PAPER DOLLS AND LITTLE NOTES

idag har jag jobbat på lucksta skola. slutade klockan sex och då var jag en pärlplatta, en teckning, en fingervirkning och massa stenar rikare. trillingarna är kanske sötast någonsin, amanda också. och för att inte tala om oskar.

SUNDAY MORNING

en morgonfrappé och jag hoppas att allt är ok.

YOU'RE PUSHING US ALL AWAY


farmor.

nu ska jag och denice ha myskväll med gotta och film. ace ventura och the day after tomorrow blir det. vi kanske till och med hinner med någon disney. bm&co kommer hit imorgon innan vi ska börja rulla hemåt, jag längtar efter henne.
idag har det förresten regnat hela dagen, men jag älskar göteborg lika mycket ändå. hit vill jag flytta, någon gång framöver.

I GOTTA FEELING

gårdagens spenderades i en fräsig bil mot göteborg. nu ska jag och denice till stan och sådär. det känns bra att vara här, hoppas på att få träffa britt-marie&co senare idag. det är synd att lena och jerry inte är hemma, men vi ses nog snart ändå, i alla fall på nyår.
hejrrrrå

A HEADACHE I DIDN'T NEED

idag har jag haft huvudvärk hela dagen. har sovit och sovit och städat, för att sedan sova ännu mera. mamma och micke åkte till nolby och åt middag. snälla är dom och tog lasagne med sig hem till mig, och äppelpaj. mums, det satt fint.
det är konstigt, jag har sovit nästan konstant hela dagen och ändå är jag fortfarande svinigt trött. men jag ska hålla mig vaken och hämta thore på midlanda, som jag lovat. hade hoppats på att få träffa nadja idag, men eftersom huvudet hatar mig, blev det inte av. får bli till veckan, så fort som möjligt.
imorgon flyr jag sundsvall!

SÖMNEN KOMMER SOM EN VÄN


min säng är gosig och nybäddad. jag är lite trött och ska nog sova snart. tänkte titta på vingar av glas, har för mig att jag hört att den ska vara bra och tror inte att jag sett den. det lär nog märkas, om jag inte somnar det vill säga.
imorgon ska jag på arbetsförmedlingen för ungdomsinformation. jag längtar inte. jag kanske lyckas smyga in en hörlur i ena örat så jag kan lyssna på något jättebra som väger upp hela grejen? i alla fall, efter af ska jag kramas med nadja innan jag åker hem och är duktig.
godnatt oså!

RSS 2.0